lärorikt inlägg :D

hejj
kan börja lite snabbt med att säga hur mycke ja hatar folk som snackar skit och ljuger så mycke så dom tror på de själva. haha så jävla patetiskt ! och de är inte så kul när sanningen kommer fram eller hur? och de fick man lära sig när man var liten att allt man ljuger om eller snackar om folk kommer fram ;) bad for u att du inte lärt dig de än för du sätter dig själv i problem! ;)
sen är de en till sak ja stör mig sjukt jävla mycke på och de är folk som kallar en hora. lixom hur fan ska ja kunna va en hora när ja inte säljer sex ? snälla innan ni använder ordet lär er vad de betyder !!
 
ahja nog om allt de där nu . kan dra upp min dag lite snabbt. börja med att vakna imorse och ja är alltid tjurig på morgonen så började bråka med en person då de va därför ja tog upp de där med hora som står där över med tanke på att den personen kalla mig de och ja vet att han (hans namn är inte värt att nämna i min blogg ) läser min blogg ;) så de blev ett lärorikt inlägg me :D haha.
ahja sen när jag hade vaknat till och lite sånt följde jag med mamma och åkte med mormor och morfar och handla sen bjöd dom mig och mamma på pizza ;) muuuuummmms :D haha .
sen åkte vi hem och kolla på melodifestivalen ;P haha.
och just nu sitter ja och snackar med tessan på fb och medans ja gör de så hör ja huberts jävla hjul som skär i öronen när han springer i de. ska fan gå och spola ner han i toan nu :D haha .
ahja byebey ;*gammal bild


Kommentarer
Postat av: louisebiszczak♦

sv: bra :)

vad ska du göra idag da? :)

2011-03-06 @ 10:32:18
URL: http://louisebiszczaak.blogg.sel

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0