ny blogg!

heeej nu är de såhär att jag har flyttat min blogg till nattstad , här har ni en länk till den så fortsätt kolla den där ! ;)

http://www.nattstad.se/ronjakellgren

http://www.nattstad.se/ronjakellgren

http://www.nattstad.se/ronjakellgren

http://www.nattstad.se/ronjakellgren

http://www.nattstad.se/ronjakellgren

LÄÄÄÄÄS DEEEEEN ;D


bilen är blå !

har inte haft tid att blogga och sånt för har jobba hela veckan och har varit helt död varje dag när ja kommit hem för jobbar me små barn och några av dom är sjuuuuukt jobbiga... ahja de är bara två veckor kvar nu så får stå ut med dom ;P haha
ahja nu i helgen har jag varit hos elin, då drog vi och träffa olivis hos hennes kille i österby, typ bonde? HAHAHAH nee driver menmen ;P ahja vi hade värdens diskussion där om vilken färg de va på patriks bil och alla sa att den va grön men den är fan blå ! blinda jävlar man umgås med asså ;P haha
ahja har inte så mycke mer att skriva så byebye ;*


den ser mer grå ut här bilen men visst är den mer blå en grön ? ;P HAHAH
antingen är ja blind eller så är de något annat för helt seriöst ja ser inte något grönt alls med de där ! :)


blogggggiiii

tjooo alla ronjas 765st läsare :) huuuur måååår niii???!! ronja är jävligt sliten efter hennes sommarjobb! somnade på dirr när vi (JAG) kolla på  bäst i sverige! ajjaaa nu fååår ni ha det så braa :)

puss / feliciaaaaa
banan

vet att låten är gammal men den är bra så bajs på er ;D


ojjjdååå :D

asså kuk balle ja har skrivit ett inlägg nu 2 gånger och ja har lyckats radera hela skiten båda gångerna så nu tänker ja inte skriva lika mycke som ja gjorde från början .
kan börja med att säga att jag hade skolavslutning igår och ja är skit nöjd över mina betyg, fick 2 VG och resten G så jävla bäst ja är :D
ahja tycker de är skit skönt att slippa björkvallsskolan , sämsta jävla skolan i hela världen ! men kommer sakna alla skit mycke :(
men iaf efter själva avslutningen drog jag och tessan,caisa,sebastian och jessica till badet , och först va de typ bara massa 96:er där som va fulla redan vid 9 :P
så de va typ skit tråkigt där i början med sen efter några timmar blev de roligare för då fixa dom musik och massa sånt:)
men kvällen sluta inte så bra för mig , råka dricka lite för mycke så spydde som fan och de va någons pappa som fick hjälpa mig, men som tur va så va jessica och tessan och sandra där och hjälpte mig också för den där pappan vart tvungen att skjutsa hem jessica och emelie för dom va jävligt fulla ;P hahahah . men de sluta iaf med att mamma fick komma och hämta mig 3 på natten (a) haha
men iaf tog ut min hårförlängning idag ,såå jävla sköönt , men mitt hår är skit kort ;P
men pallar inte skriva mer nu så byebye ;*

ni får bilder sen från skolavslutningenmmm

hejj
är helt död idag så orkade inte skolan idag , har ont överallt  och mitt huve gör skit ont , hatar att va förkyld !
men imorgon måste ja till skolan för de är ju skolavslutning,  kommer bli skit nice :D
har typ inge mer att säga så de här fick bli ett kort inlägg, byebye


såhär såg ja ut förra årets skolavslutning :)


Mobilblogg:-)

Hejj. Sitter på bussen just nu påväg hem från grönalund. Har varit jätte kuligt asså:D Ahja sandra sover hos mig ikväll så blir antagligen sent men börjar ändå 12 imorgon :-) Men nu ska ja sova tills ja kommer till uppsala så hejdå:-)

hahahha

Anonym om säääxi lady:
det stavas faktiskt sexigt, din stora tönt

hahah fick den där kommentaren igår, okej om de inte är du som är tönt som inte ens vågar stå för vem du är ? och bara så du vet har ja ditt ip nummer så kan ändå kolla upp vem du är ;)
och jag stavar hur jag vill, inte ditt problem eller hur ? och om de stör dig vrf läsa min blogg ?
tänker inte lägga ner mer tid på de här  för helt ärligt riktigt omoget att vara anonym och leka bakom skärmen, snälla kom fram till mig irl och säg de där ist !  så kalla inte andra för tönt när de är du själv som är de ;)
ahja lite kul är de ändå att du lägger ner din tid på att kolla min blogg när du ändå stör dej på de jag skriver :)
ahja puss på dej !:)


bääjjjjjsss

har inte orkat uppdaterat för har gjort massa annat.
men iaf kan berätta lite snabbt de som ja gjort, hade bal i fredags ni behöver inte veta så mycke mer ;P
sen i lördags åkte ja hem från björklinge och gjorde ingenting för mådde inte så bra. sen i söndags börja ja bli skit förkyld och kommer inte ihåg vad jag gjorde då , sen idag har ja bara varit hemma för har feber och skit , men har tagit tabletter så de är bra just nu .
men iaf imorgon blir de gröööönalund ,skiter i om ja är sjuk ja ska dit ändå ;P
har inte så mycke mer att säga men kan iaf säga de att ja hatar mina jävla p-piller, ja får världens jävla damp av dom och börjar typ grina för minsta lilla, ska vänta ett tag till men blir de inte bättre kommer ja fan byta!
ahja nu vet ni de iaf :P HAHAH
menmenmenmen heeejdååå:)


säääxig ja ääär asså, är nog många som känner igen bilden och undrar vrf ja satt en fyrkant över den andras ansikte , och de är för ja vill de så ni behöver inte fråga! :)


RSS 2.0